Restaurant

Op loopafstand van de B&B bevind zich het Ribhouse Texas. Hier kunt u heerlijke Spareribs eten in een Amerikaanse grill restaurant, verder is er een pannenkoeken restaurant, een cafetaria en een pizzeria. Voor vers brood en/of koffie met gebak kunt u terecht bij de bakker Bril. Iets verder weg in Deventer of Zutphen (12 min. met de auto) vindt u diverse restaurants.

Dinner

Ribhouse Texas is een echt Amerikaans Grill restaurant. Laat u beslommeringen achter u, wij brengen u in het land van de cowboys en nodigen u uit voor een gezellige avond in een informele sfeer met overheerlijke maaltijden.

Woensdag t/m Zondag  17:00 tot 22:00

Lunch en Diner


Hof van Bussloo een heerlijke lunch of diner, op 4 minuten rijden van af de B&B.

Ervaar het ultieme huiskamer gevoel bij Hof van Bussloo in Voorst (tussen Apeldoorn en Deventer). Voor koffie, high tea, diner, feest of baby shower.
Restaurant Hof van Bussloo is een gezellige, kindvriendelijke en veelzijdige restaurant met het  “ultieme huiskamergevoel”.
U kunt bij ons terecht voor een kop koffie tot een uitgebreid diner. De sfeervolle inrichting, het gezellige zitje bij de open haard en de kinderspeelkamer maken u en uw kinderen meer dan welkom . Hof van Bussloo beschikt over een prachtig landelijke gelegen terras en lounge waar u bij mooi weer heerlijk kunt plaatsnemen.

Woensdag & donderdag vanaf 17.00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info over privacybeleid

Previous slide Next slide Show content Hide content