De omgeving

In het hart van Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen ligt onze B&B in het dorp Voorst, tussen landgoed de Poll en Landgoed Beekzichten en vlak bij Bussloo.
Voorst en de omgeving hebben naast een geweldige natuur, diverse boerderijwinkels, natuurwinkels en fiets -en wandelpaden.

Een bezoekje waard:

Tussen de Veluwe en de IJssel ligt een van de mooiste gebieden van Nederland. Weidse uiterwaarden, rood-witte koeien in het land, statige boerenhoeven en gezellige dorpjes, en vooral: de rivier die zich door het landschap slingert dit is de IJsselvallei!
Hier geniet je van uren wandelen zonder een openbare weg over te steken. Van kilometerslange fietsroutes over de dijk. De gezellige drukte op en rond de IJssel. Stoere doe-dingen op Airport Teuge. En van de weldadige wellness en rust langs de recreatieplas van Bussloo.
Hier is het gewoon genieten. Kleinschalig en no-nonsense, met beide voeten in de Voorster klei. Letterlijk, als je zou willen.

Beekweidepad

Ontdek het mooie afwisselende buitengebied van Voorst. Wandelen door beekdal en bossen, over dijken, enken en landgoederen. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Klik hier voor meer info.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info over privacybeleid

Show content Hide content